På mässan

Nu är vi framme på mässan i Trollhättan. Utställarna börjar droppa in för att göra sina montrar tipptopp tills imorgon. Jag har sett min scen – den är jättefin! Teaterapan i mig vaknade nyss. Har träffat en av mina forumdeltagare oh resten lär ju droppa in under kvällen och morgondagen. Snart ska vi gå och äta middag. Ser fram emot ett gott glas vin. Min roomie har blivit sjuik, så jag har eget rum. Lyx!

3 tankar på “På mässan”

 1. Hoppas du får det kul och att allt går bra i Trollhättan, min fina hemstad=) Du kan väl berätta lite vad du hittar på när du är där!
  Kram Eva

 2. Gud vilket roligt jobb du verkar ha =)
  Visst är det en bröllopsmässa du är på?
  Du vet inte om ni också kommer ha vägarna förbi örebro..??

 3. Eva: Vi hann inte med så mcyket, mest jobb. Men vi bodde på trevliga Hotell Oscar. Mässan var i folkets hus.
  Katrin: Japp, vi har en egen bröllopsmässa. Jag vet att örebro också har en mässa, men den är inte "vår" så den är jag inte med på. Dock har vi mässor i Sthlm o Malmö i jan o feb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.