LDB+ Home alone

Stackars mig, min lilla familj har åkt på minisemester. Maja och T har följt med mina föräldrar till västkusten och vårt landställe där det vankas färsk hummer. En tradition vi gör årligen, men eftersom jag måste jobba på mässan i helgen blir det inget för mig. Hmf. Trist som tusan. Jag har aldrig varit från varken T eller Maja så länge förut. Känns lite jobbigt faktsikt. Men jag VET att de kommer ha det toppen och att det är BRA för dem att vara utan mig och klara sig själva. Men, men. Det är trist att bli ”ensam kvar”:

Har dock uppmuntrat mig själv med lite shopping. Jag köpte en ny liten ldb från Cubus. Härligt med spets. Stylar den gärna väldigt Coco Chanel med massor av pärlor. Eller med en grovstickad kofta och stövlar. Lite mix sådär. Yes, jag älskar den redan…

7 tankar på “LDB+ Home alone”

 1. 2009-10-28 @ 20:06:50

  Postat av: maysan

  Hej Stina.
  Jag tycker att du är väl värd att njuta av din egen tid i helgen. Vi tar hand om din familj.Oj vad vi ska se till att dom mår bra.
  Kram //Maysan//

 2. Passa på att ha en riktigt ta hand om dig själv helg och bara njuta och göra det du vill, det behövs det med, även fast det kan vara lite småjobbigt 😉
  Otroligt fin klänning! Cubus chockar ibland.. =)

 3. ldb????
  Kul med shopping. jag har aldrig lyckats hitta nånting på cubus men man kanske skulle ta sig en titt.. tycker tyvärr det mesta de har ser lite white trash ut..

  krya på dig och hoppas du får en mysig helg med ensamtid!

 4. försök njuta lite av egentiden! tyvärr är den ju aldrig lika rolig när man inte har ngt val, men du behöver säkert vila upp dej inför jobbhelgen om inte annat. lycka till!!

  cubus är nog inte min påse riktigt, men ibland gör man man ju riktiga kap på oväntade ställen.

  ps.är det inte LBD du menar?

 5. Visst är det knasigt att man ibland kan längta efter egentid men så när man får det så sitter man bara och längtar efter man och barn 😀
  NJut du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.