God morgon lördag

Har inte vaknat tipptopp precis. Halsont, huvudvärk och begynnande feber ställde in mina jobbplaner på H&M. Nu ser jag fram emot en underbar, lugn dag i sällskap med mina favoritpersoner i hela världen – Maja och T. Ska sova bort några timmar och är jag piggare sedan är jag sugen på att baka cupcakes. Vi har nämligen lekdate imorgon (om jag mår bättre).

Vill passa på att tipsa om en fantastisk blogg. i Fröken Elsas virkblogg kan du följa de underbara virkade musarnas öden och äventyr. En sådan underbart härlig och inspirerande blogg var det länge sedan jag hittade. Jag är så sugen på att beställa några möss till Maja.

Bilden är förstås lånad från Elsa.

1 tanke på “God morgon lördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.