Black & white

Idag blev det svartvitt. Passar dock inte mitt humör idag, eftersom jag ser rött. Ska kanske ta den diskussionen senare. Jobbet var i alla fall bra, har fått ny energi och är riktigt sugen på att bita tag i jobbet inför vårt första nummer 2010. Ni kommer nog att bli glatt överraskade när ni ser det. Imorgon blir det fredag, men jag har två jobbhelger framför mig – h&m på lördag och Trollhättan och Allt om Bröllops mässa där nästa helg. Igår uppdaterade jag min SGI till Försäkrningskassan och då påmindes jag om att jag faktiskt jobbar 105%, inte 100 som jag sagt tidigare. En dag i månaden är jag säljare på H&M. Dags att göra något åt det? Får fundera tills efter nyår, i dessa tider vill man ju knappast släppa en fast anställning?
Nåja, imorse satte jag på mig det här:
Kjol och topp från H&M
Kofta från Gina Triocot
Stövlar från Vagabond
Strassörhängen från Glitter
Väska från Mulberry

3 tankar på “Black & white”

  1. E nog bra som du säger att försöka jobba lite mindre än 105 %, även om det har nackdelar. Jag hade en gammal vis tant som granne innan, och det enda hon sa var "kom igåg en sak, det är så kort tid, så kort tid, som barnen är små. Gör allt, det är så kort tid, så kort tid så du anar inte". De orden har etsat sig in i min hjärna. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.