Redan söndagskväll

Ojoj, vad den här helgen har verkligen rusat iväg. Idag är det nog många som är trötta efter blogawards igår. Jag hade en inbjudan, men valde att spendera dagen med min familj istället. Nu är det några helger framöver som kommer att ”försvinna”, nästa lördag är det h&m-jobb och helgen efter det åker jag till Trollhättan för Allt om bröllops mässa. Så jag behöver verkligen min familjetid. Och jag vet knappt vilka hoki och poki är, så jag hade inte kännt mig så hemma på galan i alla fall. Annat var det med mammagalan i somras, där stortrivdes jag! Men ser att mina ”kändisar” Blondinbella och Stina Lee kammade hem priser, så grattis till er tjejer!

Nu blir det snart Gossip Girl i soffan och sedan får varma mackor avsluta helgen.

3 tankar på “Redan söndagskväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.