Tillbaka till vardagen

Vi har hoppat in i vardagen igen efter helgen. Lämning på jobbet och pressvecka hos alla presskontakter, så busy busy på jobbfronten. Oändligt roligt förstås! Två dagar i rad har dagis ringt hem oss från jobbet för att Maja ska ha fått utslag och känts varm. Det går nässelfeber på dagis och jag förstår att de är extra uppmärksamma. Problemet är att ”utsalgen” har varit försvunna när vi hämtar henne – cirka 50 min senare. Mycket märkligt. Hon har rivit sig på ryggen, har ett storkbett i nacken och har torra kinder som gärna blir röda. Så är jag lite rådvill. Jag vill ju inte släppa iväg henne om hon har nässelfeber. Men vi har verkligen undersökt hela henne nogrant och har inte hittat något konstigt. Jag ska nog ringa dagis imorgonbitti och höra vad de tycker.

Nu blir det desperate i soffan!

5 tankar på “Tillbaka till vardagen”

  1. Torra o röda kinder kan bero på att hon är överkänslig mot något. Tips: Kolla vad dom ätit senaste dagarna. Men troligtvis är det väl inget sånt.

    Kram V.

  2. Hon är ju helt bedårande, din lilla tös! Tänk så fort tiden går – det var ju bara igår vi satt där på caféet med våra magar i vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.