Jobb=mys

 

Har precis landat i soffan med ett rykande färskt nummer av Brides. Uk edition of course, eftersom den amerikanska varianten inte alls är lika fab. Så nu ska jag bli inspirerad och få idéer samtidigt som jag faktiskt få läsa en bröllopstidning utan att förklara för T varför jag gör det (han fattar ju att det är jobbrelaterat). Om någon hade berättat för mig för ett halvår sedan att jag sex månader senare inte bara fick läsa hur många bröllopstidningar jag ville, utan att jag också skulle arbeta på en skulle jag nog få dåndimpen. Jag har verkligen mitt drömjobb! Så häftigt! Nu är vi snart (nåja, det är en del kvar) klara med 4:an, vårt första nummer (förutom festen som kommer i nov) som jag varit med från scratch och gjort. Härligt! Ska bli så kul att se alla bylines. Jag vet att det är fånigt, men alla journalister njuter av att se sitt namn i tryck 😀

3 tankar på “Jobb=mys”

 1. Hej. Har aldrig kommenterat något av dina inlägg förut fastän jag läst din blogg över två år nu :).
  Nu vill bara säga att jag tycker att det är väldigt roligt att det gått så bra för dig. Oberoende av vad folk sade till dig har du gått din egen väg och trott på dig själv, och titta nu, du har en underbar dotter och ett jobb som du gillar! ( plus en sambo som jag antar att du också gillar 😛 ).
  Du verkar vara en härlig person och många gånger har du inspirerat mig, inte minst din klädstil inspireras jag mycket av. Fortsätt så här så kommer du att gå långt!

  Ha en bra helg!
  Häls, Victoria.

 2. Åh tack snälla Victoria! YOU MADE MY DAY. Jag blir alldeles sprudlande glad när jag läser din fina kommentar. Och det händer att jag får nypa mig själv i armvecket då och då. Jag har en familj som jag älskar (både dotter o sambo) och ett fab jobb.
  Tack för att du säger att jag inspirerar dig.

  En stor fredagskram till dig min kära läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.