Dålig logg

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Vi är inne i slutskedet av produktionen av nummer fyra och jobbet tar all min kreativitet just nu. Hemma tokmyser vi alla tre i varandras sällskap och sedan när lillan har somnat kämpar vi mot sömnen några timmar framför tv:n eller i badet. Sedan är det godnatt, godmorgon och sedan är plötsligt nästa dag igång. Ett klassisk vardagsrulajns alltså. Med tidiga mornar, lite klädstress, lämna, jobba, skynda hem, hämta, fixa spaggetti och kötfärsås, natta, bada och sen i tv-soffan. Ni vet hur det kan vara?

Imorgon hämtar mormor lillan på dagis och fixar middag. Ska bli riktigt mysigt att komma hem till ett dukat bord (vilket jag gjorde idag med eftersom t slutade lite tidigare). Nu njuter jag av Greys Anatomy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.