Äsch…

…tänkte lägga upp en bild, men kameran bråkar med mig. Har haft en lång dag på jobbet. Hemma möttes jag av mysfamiljen som jag toksaknat hela dagen och ett dukat bord. T hade fixat god vardagsmiddag. Efter maten la jag och Maja pussel, ritade och sedan lade vi oss hela familjen och läste bok. Så mysigt. Maja somnade gott i sin säng.

Jag har landat i soffan. Är så trött idag, måndag, höst eller bara seg? Jag vet inte riktigt. Men idag har jag i alla fall börjat mitt ”oktoberlöfte”. Tänkte köre gottfritt månaden ut. Inget godis, inga bullar, ingen cola light, ingen fanta, ingen glass och inget vin. De enda två undantagen är middag i veckan med en gammal kompis och på lördag då jag och T ska äta ute – då blir det vin. Men i övrigt blir det nono. Har ätit på tok för mycket gott på senaste tiden och det märks på kläderna. Magen och stussen sväller dirrekt, precis som när jag var gravid. Det är farligt, farlig. Känner mig inte helnöjd med kroppen och jag vill känna mig fin när vi åker till Thailand om två och en halv månad.

Engla lyckades ju finfint med sina tre veckor, så jag blev lite taggad.

2 tankar på “Äsch…”

  1. Heja! Här har jag kört utan något gottgott i två veckor och blev av med suget efter några dagar. Går hur bar som helst!

    Då behöver jag inte oroa mig för att du vill ta en bulle till kaffet när vi ses då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.