Bästa dagen i livet

Maja har verkligen haft the time of her life idag. Ojojoj, vad kul det är att fylla två år. Bara favoritmaten (korv till lunch o lasange till middag), tårta och paket en masse! Kul kul tyckte lillan som var på sitt allra bästa humör och delade ut pussar till höger och vänster. Skruttan somnade gott nyss och imorgon väntar dagis igen efter en hel vecka hemma.

Det mesta av disken är undanplockad, och T har lovat att ta resten, så jag ska nog ta söndagskväll snart. Ska bara prova mina stövlar som jag köpte i fredags. Måste testa dem ordentligt innan jag bestämmer mig. Behåller jag dem så måste jag impregnera dem. Sedan blir det Priviliged i soffan. Skönt!

Publicerat i Maja:

5 tankar på “Bästa dagen i livet”

 1. Hej Stina!
  Kommer du i håg mej? vi jobbade i hop på 020…
  Nu har jag äntligen hittat din blog: Vilken fin liten tjej ni har och ett stort grattis till henne!Om du har tuid kan du kika in på min blog och kika på vår lilla tjej som nu är ! år.
  Kram från My

 2. Hej Stina!
  Kommer du i håg mej? vi jobbade i hop på 020…
  Nu har jag äntligen hittat din blogg: Vilken fin liten tjej ni har och ett stort grattis till henne!Om du har tuid kan du kika in på min blogg och kika på vår lilla tjej som nu är ! år.
  Kram från My

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.