Stackars lillan

Maja är fortfarande dålig. Febern håller i sig och hon vägrar att ta alvedon, någon som har något knep? Förut har vi blandat i den i vällingen, men det vill hon inte dricka nu. Efter jobb igår så vabbar jag idag igen. Vi försöker fortfarande hitta ett bra system för vabbandet, men just nu känns varannan dag ganska okej, det blir inte så långa luckor frånvaro på jobbet utan man hinner jobba undan lite innan det är dags att vara hemma igen.

Maja kommer nog att somna om snart, ska försöka få i henne lite lunch först. Då ska jag se till att plocka undan lite och tvätta medan hon sover. Sedan blir det bara gos.

Publicerat i Maja:

9 tankar på “Stackars lillan”

 1. Hej

  Dessa tråkiga mediciner som är så svåra att få i barnen. Säger som övriga att försök med suppar.
  Att blanda i vällingen eller annat kan vara svårt då de inte längre vill ha det sen.
  Min mamma mosade tabletter mellan två skedar så att det blev som pulver och blandade det med sylt eller något annat smarrigt. Kanske värt ett försök. Värst är väl när man får det fruktansvärda Kåvepeninet. Det kan man ju inte ens få i vuxna!
  Hoppas hon kryar på sig snart lilla gumman.

  Ps. Har en finfin tävling i min blogg nu som nog passar dig!

  Kram Wojtan

 2. Vi kör med suppar till lillstumpan! Ibland blir hon lite arg och tycker det är läskigt men nu har hon lixom förstått att när hon mår dåligt tar vi tempen i rumpan och man får medicin där, det går bra. Lycka till o krya på dig Maja!

 3. Stackars Maja då!

  Säger suppar som de andra. Kan ju vara svårt ibland, om barnet spänner sig, då de kan glida ut och smälta snabbt och så. Min syrra är barnläkare och hon tipsa mig om att sätta in dem åt "fel" håll, alltså med den trubbiga sidan först, då åker de inte ut om barnet spänner sig. Ta lite vaselin eller idomin på så glider de lätt.

  När min son var sjuk nu senast, med feber rätt länge, så blev han ledsen när han förstod att det var dags för medecin. Så det gäller väl att visa att det är viktigt, ofarligt och att allt blir bra snabbt!

  Krya på er!

 4. stackars liten!!! ni får kanske ge suppar i stället då?? för visst mår man lite bättre om än tillfälligt med alvedon och det vill man ju. Hoppas hon kryar på sig snart!!

  och jag grät flooder till Greys i går!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.