Mammas sömntuta

Maja är inne på sin andra sovomgång idag. Imorse sov hon mellan 8.15 och 11.45! Helt otroligt, och nu har hon precis somnat igen. Bra att hon sover, då mår hon nog bättre snart. Tyvärr har förkylningen satt sig i magen så hon blir hemma från dagis minst en dag till. Febern har inte gett med sig, sist jag kollade låg den på 37.9. Hon har fått allvedon, eller ”bubbe” (jordgubbe) som hon kallar det – den är i svervinbärssmak, men kan även gå so bubbe tydligen. Hon är supergosig så vi har läst böcker och kramats när hon varit vaken. Och ätit lite spagetti och kötfärssås. Mys-Maja, så charmig trots att hon är sjuk.

6 tankar på “Mammas sömntuta”

  1. Mycket såna sjukdommar nu verkar de som…
    Edvin har varit sjuk sen i fredags och idag är första feberfria dagen..
    Febern har pendlat mellan 38,2-39,3… Inte roligt alls när de är sjuka!

    Hoppas Maja piggnar till snart!
    Kram

  2. Tack fina ni! Jag menar att ibland när barn blir förkylda kan de också bli väldigt lösa i magen, mao förkylningen sätter sig på magen. Det är det som hänt. Lillan är fortfarande krasslig, så det blir vabbande imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.