Det blev vab

Vi vaknade imorse och jag tyckte att Maja kändes lite varm. Tempen visade 38,5 så mina mammainstinkter från igår stämde mycket väl. Det är inte klokt, man känner på sig i hela kroppen när allt inte är hundra med ens lilla knytte. Så jag vabbar idag. T får ta imorgon. Om hon inte mår bättre – vårt dagis är ett av de få verkar det som som inte har ett feberfritt dygn-regeln. Men om hon känns det minsta hängig får hon såklart vara hemma. Nu har jag precis stoppat ner henne i sängen igen, vi får se om hon somnar. Det har varit tyst ett tag, men man vet aldrig.

Jag passar på och myser i soffan med nya mama som kom i fredags som jag inte hunnit öppna. Ska se till att tvätta lite under dagen. Annars är det bara Majagos som står på schemat.

2 tankar på “Det blev vab”

  1. Tack för alla middagstips!

    Hoppas lillan blir bättre snart! Det stämmer verkligen det där med magkänslan för de små. Tror aldrig jag haft fel angående feber eller liknande i antågande.

    Kram!

  2. Jag tycker du ska lite på din magkänsla även när det gäller "endagfeberfri"-regeln; det är ju mycket för barnets skull man bör vara hemma en dag extra, för att undvika att hon blir sjuk igen.

    Gosa loss ordentligt, och hoppas hon blir frisk snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.