Söndagkväll

Hehe, inte helt lätt att ta bild med webkameran. Det här är i alla fall jag just nu. Sitter ensam uppe. T är lite krasslig, så han har redan krupit till kojs. Maja sover förstås. Hon verkade lite hängig nu på eftermiddagen, så vi får se om det blir vabbande imorgon. Time will tell. Jag har i alla fall spenderat söndagen i turbo. Herregud, 6-dagarsveckor är verkligen ingenting att föredra när det kommer till jobb. Är helt slut, och imorgon börjar det om. Men det ska nog gå bra. Jag har röjt, vikt tvätt, stoppat undan tvätt, dammsugit, lagat spagetti och köttfärssås, duschat Maja väldigt tålmodigt och pedagogiskt så att hon inte ska bli ledsen, nattat henne, fixat lite med ikea-inköpen och betalat räkningarna denna månad. Puh! Men nu är det officiellt söndagskväll. Har krupit upp i soffan med en cola light och några polly. Ska nog softa en stund framför datorn och sedan gå och lägga mig. Det blir en lång vecka om Ts feber håller i sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.