IKEA-söndag

Klockan 9.40 imorse anlände jag till ett ganska tomt IKEA. Eftersom det inte öppnar förrän klockan 10.00 passade jag på att äta frukost och bläddra lite i katalogen. Gud så skönt att jag tog bilen dit och sedan kunde strosa omkirng alldeles själv. Snacka om mammalyx – egentid på favvovaruhuset!

Ikeafrukost, allt detta för ynka 29 kronor.

Sedan gick jag i lugn och ro och spanade på utställningen (hittade både soffa och säng som jag blev lite sugen på) och sen plockade jag åt mig lite smått och gott. Lampor, present till Maja som fyller år nästa söndag, ljus, servetter och lite ”pynt”. Redan klockan 11.00 satt jag i bilen igen. Snacka om smidigt besök, det var ingen kö i kassan – trots löningshelg och ganska mycket folk i varuhuset i övrigt. Jag tror att jag kanske var snabb. Sedan tog jag Willys också när jag ändå var igång. Handlade för de två kommande veckorna. Skönt att ha nypåfyllt.

 

Det här fick jag med mig.

En nöjd mamma på väg hem (obs! bilen stod parkerad när jag tog bilden)

Nu sover resten av familjen här hemma. Jag ska ta och röja lite härhemma och sedan packa upp det nya. Kul söndag!

1 tanke på “IKEA-söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.