Min kväll

Rufsig och slö i soffan. Thats me precis nu!

Toksoftar i soffan. Ikväll gör jag inte många knop. Det blir idol om en kvart, sen Lyxfällan om en timme. Sedan slöna sängen! En helt vanlig torsdagskväll med andra ord. Skönt att inte ha en massa måsten. Det är en av fördelarna med att inte vara hemma så myvcket, det blir inte så mycket att plocka. Visst, middagsdisk blir det ju. Men det tar en av oss medan den andra sätter på Maja pyamasen och borstar hennes tänder. Sedan slänger vi kanske in en tvätt. Och tar bort strykjärnet. Men thats it. Skönt! Lördag är städdag (hade alltid det på torsdagen eller fredagen när jag var mammaledig). Ny röjer vi på helgen. Lite trist, men skönt när det är färdigt.

2 tankar på “Min kväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.