Dagen började på topp!

Så här såg min frukost ut imorse!

Dagen började med pressfrukost på L’Oréal där vi fick supergod frukost och info om höstens nyheter. Efter det har dagen gått i rasande fort! Jag har varit produktiv som tusan. Spottat ur mig artiklar till både webb och tidning, fixat nyhetsbrev, roddat för tävling, ätit god lunch och ringt en massa todos-samtal. Härligt att få mycket gjort. Imorn är det fredag och veckans näst sista arbetsvecka. Jobbar ju på H&M på lördag, men det ska nog gå fint. Ska kika, och framförallt fråga om Jackan, kanske har jag missat den? De lär ju veta på jobbet, där tar vi in alla plagg.

 

Nu är jag på väg hem till lilla familjen. Jag toksaknar Maja i veckorna, vi ses ju knappt. Men jag får se till att ta vara på tid den jag får med henne. En timme blir det i alla fall om kvällarna. Med middag och mys. Och helgerna förstås, då tankar jag fintjejen.

1 tanke på “Dagen började på topp!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.