God morgon lillördag!

M på jobbet säger alltid lillonsdag om tisdaga
r, ganska roligt tycker jag. Idag är det lillördag och jag startade dagen med att springa till tunnelbanan. Puh, nu finns det ingen risk för att jag fryser i alla fall. Jag var så trött när jag vaknade imorse, men efter den lilla springturen känner jag mig mycket piggare. Jobbmorgonen startar med möte om en av våra lite svårrådade saker i tidningen, lokala guider. Här får läsaren tips om bröllopsrelaterade ting såsom fotograf, festlokal, florist och brudklänningsaffär i sitt närområde. Vi har alltid ett antal städer som vi presenterar, förra gången var det Åland, Ljungby, Karlsham, Karlstad och Lund. Det som är svårt att de som jag intervjuar ofta inte är så vana att bli intervjuade så de blir lite oroliga och sedan brukar det ta väldigt lång tid att fixa fram bilder. Men det ska nog gå bra. Ofta är de som jag intervjuade väldigt stolta över att få vara med i tidningen och jag vet att det är superuppskattat av läsarna att få bra info om sin egen stad.

Här är Maja nu på morgonen. Hon kom med min kamera och sa ”kort, kort”. Sedan började hon posa, lilla linslusen!

3 tankar på “God morgon lillördag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.