Kärt återseende

Idag har jag lunchat med min gamla vän L. Vi var bästisar under hela mellanstadiet, högstadiet och halva gymnasiet. Vi gled ifrån varandra, så där man kan göra när man är sjutton år och det händer mycket omkring en. Men så förra veckan hamnade vi av en slump brevid varandra på tunnelbanan. Vi har inte sets på över åtta år! Det var så himla kul att träffa henne idag. Lunchtimmen har nog aldrig gått så fort. L var sig lik, men en mognare version av den L jag kände i barndommen. Jag fick massor av energi av vårt möte och vi har bokat in en middag nästa vecka. Ser redan fram emot vårt möte. Det är så underligt hur livet blir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.