Ny söndagsvana?

Är ganska precis hemkommen från ett besök i simhallen där jag mortionssimmade i 45 minuter. Förra söndagen tröttnade jag på att ha ett träningskort som dammar i plånboken (och på att pengar dras från kontot varje månad för ingenting), på att ha ont i rygg och axlar efter (fle)lyft av Maja och ett stillasittande jobb framför datorn och på att jag alltid gör ingenting när jag får egentid. Så då stack jag iväg o simmade. Och oj så skönt det är! Bara jag, vattnet och simtagen. Vår lokala simhall, som bara ligget 5 min från oss med cykel, är inte så välbesökt så den är lugn och skön. Jag får verkligen ro i själen. I vattnet flyter tankarna (haha) iväg och jag kan analysera livet o gå vidare. Nu ska jag försöka komma iväg så ofta jag kan/vill. För jag mår bra av att röra på mig!

Nu är det softsöndag med barn sovandes i sängen, mannen (ehm) i badet och idolrepriser på tv:n i bakgrunden. Hemmet är nystädat och jag har (nästan) inga måsten idag. Inte just nu i alla fall. Njuter bara av söndagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.