Lite söndagsshopping

Jag och Maja tog cyckeln upp på hennes begäran (hon blev helt förtvivlad när jag tog fram vagnen och pekade på hjälmen och sa: sicka, sicka!). Smidigt att ha köpcentrum bara några minuter från porten. Tur att det är ett ganska trist utbud däruppe, annars skulle det bli dyrt. Nåja, h&m har de och därinne var jag egentligen på jakt efter den här, men den kände de inte till i butiken, kanske har den inte kommit in ännu? Såg att det var lång leveranstid, så jag ska kolla om jag hittar den i stan. De får inte in allt här i förorten. Nåja, det blev i alla fall en välbehövlig pyamas. Alla Majas pyamasar är för små, men nu har hon i alla fall en lagom. Ska se efter fler senare, men likaså här var pyamasutbudet väldigt begänsat.

Tyckte pyamasen var jättefin, trots att den egentligen inte är min stil i och med det galna mönstret. Brukar ju inte vara överförtjust i det. Randigt o enfärgat o någon enstaka gång blommigt brukar vara min melodi, men någon gång måste man ju think outside the box 😉 Hårspännen behövs alltid. Dessa är fina, det blir så mycket ”frisyr” med en sådan som tar bort luggen. Enkelt och snabbt=dagisvänligt.

2 tankar på “Lite söndagsshopping”

  1. Hej

    Vi har nog väldigt lik smak när det kommer till barnkläder.
    Jag gillar inte alls mssor av mönster i olika färger, men jag håller med om att denna pyjamas var väldigt söt.

    Kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.