Snart blir det fredagsmyyyyys!


Frukost på jobbet. Fil med mussli o latte.

Haha, har gått o nynnat på reklamjingeln hela morgonen. Jag är på så bra fredagshumör. Härligt med helg! Men innan jag kan få lite ledig blir det till att jobba på bra idag. Och idag måste jag städa mitt skrivbord. Det är tokkaos som ni kanske ser! Herregud vad grejer, ser knappt bordsytan. Men innan jag går hem ska det vara skinande rent. Har lyxat med en 7-11latte för att rikitigt komma i rätt stämning. Happy fredag allihop!

2 tankar på “Snart blir det fredagsmyyyyys!”

  1. har fredagsladdat genom att kolla nya tidningen! Oh jag blir så sugen. Vill gifta mig nu nu nu.

    Såg dig allt där i början av tidningen! Såg riktigt blivande-chefredaktör-på-ett-populärt-magasin-ut faktiskt! 😉

  2. Caroline: Åh, tack vad gullig du är! Kul att du blir giftassugen. Kolla gärna in modet, de har jag hjälpt till att styla (första gången) – så det är jag extra stolt över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.