Åh vad skönt!

Härligt med frdagskväll. Jag tokmyser. Alldeles strax ska vi göra hemmagjord pizza med massor av gott och sedan blir det en lugn kväll här hemma. En perfekt fredag om ni frågar mig. Få landa i soffan och umgås med dem man älskar högst och mest i hela världen. Maja har precis lagt sig, hon har en otäck hosta som bara kommer när hon ska sova stackarn. Lilla kickan, hoppas du mår bättre snart.

Jag och min kära kollega Malena (reporter på granntidningen) på en pressvisning av Silja Lines Franska tema förra fredagen. I glaset är det fuskbubbel (alkoholfritt) eftersom det var lunch. Ikväll har jag riktig i glaset. Jag och Malena har nynnat på ”Nu är det fredagsmyyyyys…” hela dan. Tillslut satt hela kontoret o nynnade på samma rad, mer eller mindre medvetet. Haha, det smittar.

Ingen skumpa men efterättsbuffé. Mums!

1 tanke på “Åh vad skönt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.