Torsdagmorgon

God morgon allihopa! Jag är inte riktigt så allvarlig som jag ser ut på bilden. Bara lite stressad (är lite sen) och hungrig (har börjat äta frukost på jobbet – så min mage är fortfarande tom). Men vid gott mod. Dagen bjuder på nyhetsbrevsskapande, plockfixande och lite annat smått och gott. T har flugit till Oslo över dan, så han kommer inte hem förrän sent ikväll. Det betyder att vi har tjejkväll ikväll. Kom just på att jag glömde ta ur kötfärsåsen ur frysen, så nu blir dagens middag lite knepig. Jag kanske sticker ner till prisextra och köper en snabbroddad middag istället. Vi får se.

Jag vet inte om Maja är på väg att bli sjuk. Varje kväll den här veckan har hon varit trött och lite varm. Men på mornarna har hon varit pigg igen. Imorse fick vi dock väcka henne strax efter sju, hon brukar ju vara pigg som en lärka strax innan sex varje morgon. Märkligt. Jaja, jag är ju bara ett samtal bort om hon skulle bli sämre på dagis. Kanske är hon bara sliten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.