Trött, lite frusen med ändå glad

I soffan just nu, lånade Ts tröja som värmer lite.

Lite tyst här på bloggen idag. Jag var och simmade innan jobbet imorse (oj så skönt, men kändes lite märkligt att klockan visade 06.43 och jag var i bassängen). Eftersom alla badkläder fick följa med till o från jobbet blev det lite meckigt att även släpa med datorn, så den fick stanna hemma. Nu har jag dock landat i soffan. Skönt med en lugn kväll med Idol och sedan tidigt i säng. Är ganska frussen, så jag kokar nog lite rabarber/vanilj-te lagom till sången. Jobbet var bra idag, fick mycket gjort som jag inte hunnit med tidigare. Skönt att det är torsdag imorgon, då är det snart fredag och fredagsmys!

1 tanke på “Trött, lite frusen med ändå glad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.