Världens bästa tjej

Maja var på sitt allra busigaste humör i helgen. Här är en hel bildkavalkad:

Gömmer sig i sittpuffen

Jag låg i godanro och läste snaskpressen. Plötsligt lägger sig en liten donna brevid mig, börjar puttas och snor tidningen. Tjuv!

Tydligen var frk EvS:s krönika om kommmande sambolivet extra intressant.

Fast du tar mina saker och ”härmas” är du världens gulligaste tjej!

”Hjälper” till i köket.

Det här är min juvel som är det finaste jag gjort! Hon är i mina tankar varje sekund. Ibland kan det verka som om jag är karriärfokuserad, men jag är först och främst Majafokuserad.

På favoritplatsen, där fötterna inte kan låta bli att öppna skåpet, hur mycket man än säger till.

Publicerat i Maja:

9 tankar på “Världens bästa tjej”

 1. Ni måste vara jättestolta föräldrar till underbara Maja, hon är så fantastiskt söt!! Och vad busig hon ser ut 😉 hihi!

  Längtar till den dag det är dags för barn.. inte allt för långt fram i tiden hoppas jag. 🙂

 2. Hej!
  Jag har läst din blogg ett bra tag nu och aldrig kommenterat. Men nu kände jag att det var dags att skriva det som jag så länge tänkt på. Du har verklgen världens sötaste dotter! Alla barn är söta men Maja är något utöver det vanliga och verkar redan vid en så ung ålder ha en extremt härlig och busig utstrålning och personlighet.

  Dessutom tycker jag att du verkar vara en toppen mamma som bevisar att det går alldeles utmärkt att vara en duktig och modern yrkeskvinna samtidigt som du är mamma. Jag har aldrig sett barn som ett hinder eller belastning och du är verkligen beviset för det.

  Det är verkligen en fröjd att läsa din blogg så fortsätt att vara lika inspirerande och glad för det smittar av sig. Min dröm är att en dag kunna få samma härliga balans i livet som du verkar ha!

 3. Hej

  Så otroligt söta bilder på Maja!
  Klart du ska ha en morot i jobbet, det ger en alltid extra kickar. Jag är övertygad om att du också får åka till Madrid framöver 🙂

  Kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.