God morgon måndag

Usch, kändes som om jag inte riktigt var beredd på en ny vecka när jag vaknade imorse. Var såååå trött, trots att jag somnade i bra tid igår. Sedan fortsatte det i samma veva (ni vet, morgonstress, hittar ingen outfit som känns bra, velar fram och tillbaka, väljer till slut något som känns bara ”okej” och stressar vidare genom morgonbestyren). Glömmer matlådan kvar hemma i kylen. Missar tunnelbanan. Har glömt att göra iordning det där paketet jag tänkt skicka iväg till en vän – igen. Nu sitter jag trött på tuben och kameran vill inte ladda över några bilder. Nåja, hoppas nu att det vänder fort. Solen bröt just igenom morgonens massiva molntäcke, så det måste ju vara ett gott tecken!

Jag avslutar här och säger välkommen nya vecka! (När jag kommer tillbaks hoppas jag att jag är på bättre humör).

9 tankar på “God morgon måndag”

 1. Jag har en ledig måndag…men det känns nästan lite för segt (om man nu får säga så när nästan alla andra jobbar…)
  Men imorgon startar min praktik och jag är förväntansfull!

  Hoppas din dag snart känns bättre!
  KRAM

 2. Dessa måndagar känner man ju igen.. Själv har jag legat nerbäddad och sjuk hela helgen och fick lov att sjukanmäla mig från jobbet idag. SÅ TRIST!

  Har precis hittat tillbaks till din blogg efter sisådär 1 års uppehåll, tappade nämligen bort din bloggadress.

  Vad mysig bloggen blivit och kul att du uppdaterar så mycket! Jag kommer garanterat bli en trogen läsare 🙂

  Kram och hoppas måndagen blir bättre! 🙂

 3. Alla har vi sådanna mornar ibland..jag brukar ofta bli full i skratt dessa mornar och tycka att dte nääästan blir liite komiskt hur fel allt går:-)

  Hoppas resten av dagen blir ljusare!

 4. Det enda positiva med såna dagar är att det kan iallafall bara bli bättre. Önskar dig en skön måndagskväll iallafall :).
  Själv har jag haft fullt upp hela dan och knappt rest mig från min skrivbordsstol…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.