Åh, jag vill, vill, vill också!

Åh, idag är jag genuint avundsjuk. Det är inte särskillt ofta jag är det, ännu mer sällan som jag erkänner det. Men nu är jag det. Med stora bokstäver. En av cheferna på jobbet ska åka till Madrid i veckan. Och gå på Madrid Bridal Week. Det är som New York Fashion Week, fast i bröllopssammanhang. Ni förstår hur stort det är!? Jag vill, jag vill, jag vill… Tänk att få se alla nya trender på plats. Att få gå på min favoritbruddesigner Hannibal Lagunas visning vore en dröm. Åh, vad jag skulle njuta.

En dag ska jag banne mig få åka, en dag ska det vara min tur! Snacka om morot. Det ska jag jobba för (och mycket mer). Precis som om jag har min hemliga karriärplan (har dragit ut riktlinjerna för min yrkesframtid). Nu är jag taggad!

Men jag unnar mig att vara tokavis kvällen ut, sedan ska jag bara bli mortiverad!

En av Lagunas underbara kreationer. To die for? Javisst!

3 tankar på “Åh, jag vill, vill, vill också!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.