Söndag morgon

Jag fick sovmorgon idag, så min dag har nyss startat. T har gått och lagt sig igen, så vi kör soft söndag här hemma. Maja och jag myser i soffan framför nyhetsmorgon. Känner att magen börjar ropa efter mat, så det blir nog snart frukost. Lite senare tänkte jag och Maja baka. Vi har två bananer som blivit lite för bruna för min smak, så de åker nog ner i ett par chocolatechip-muffins. Men då måste vi först till affären och handla lite ingredienser.

En dag som denna önskar jag att jag hade lika smariga sconesen jag bakade i veckan till min chefs afternoon tea- party vi hade på jobbet. Gärna med hennes urfina loppisfyndade porslin till! Adoreble!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.