Rött!

Kjolen lyser upp! Den är från h&m, ballerinatoppen likaså, väskan är från Mullberry, skorna från Dinsko och Capen från Veromoda.

Idag har det gått superfort. Har fått massor gjort, stämt av en hel del saker och verkligen fått grepp om vad som behöver göras framöver. Nu är jag på väg hem efter en liten tur på stan. Kikade bara, men det var skönt att strosa alldeles ensam och kolla in lite höstnyheter. Tänkte kika in på H&M hemma och snappa åt mig en ansiktsmask så att jag kan ha lite mys hemma med inpackning i håret, mask och Idol på tv:n. Har jag sagt att jag är ensam hemma ikväll? 😉

Som vanligt vill Majsan vara med och posa. Hon hälsar att hela ”titty”-outfiten kommer från H&M. Mamma saknar dig hjärtat när du är på dagis hela dagarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.