Min duktiga tjej

Lillan på väg till dagis – totalt omatchad 🙂 Hon har jeans från H&M, kofta från Zara, under tröja från POP, skor från Kavat och väska från Fjällräven.

 

Det går som en dans att lämna Maja på dagis, även om vägen dit tar väldigt lång tid, allt är ju så spännande. Idag pekade hon tex på vår balkong och sa ”Där bor Maja!” – wow, hon sätter ihop meningar! Väl på dagis är det hej då sen är leken igång.

Igår vid middagen skulle hon absolut inte sitta i sin barnstol. Nejnej, det var en vuxenstol som gällde. Jag lade en kudde på sisten och täckte den med en handduk, så vips hade Maja fått en egen stol. Snacka om en stolt madam som åt middag! Jag gissar att tripptrapp-stolen hon ska få i 2-årspresent kommer att bli en succé!

Min duktiga snart tvååring!

Publicerat i Maja:

8 tankar på “Min duktiga tjej”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.