Tankar Thailand

Även om mitt jobb är fantastiskt roligt så sliter det på kropp och själ, i alla fall just den här senaste veckan. Min chef är som sagt sjuk och hon är saknad på redaktionen. Jag har fortfarande inte riktigt tagit igen mig efter allt roddande (håller fortfarande på) och plåtande. Då känns det skönt att veta att jag om några månader ligger på beachen och njuter. Under jul och nyår drar vi nämligen till Thailand och Khao Lak. Ska bli så skönt att koppla av i två långa sköna veckor. När det känns lite tungt glider jag in på hotellets hemsida och tankar lite Thailand.

Vi ska bo på Bayfront hotel, det är därirfrån jag tagit bilden.

13 tankar på “Tankar Thailand”

 1. Gud så skönt med en bokad resa.
  Vi brukar alltid åka iväg i feb/mars, när det är lugnt på vårt företag. Senast blev det Thailand men vi får se vart vi reser nästa år.

  SEr helt underbart ut!

  Kram

 2. Är det till Khao Lakh ni ska!? Det var dit jag och J åkte jul och nyår 2007. Om man vill vila upp sig så är det verkligen the place to be. Hur lugnt som helst, inget partyliv alls nästan. Ni kommer att få det urmysigt.

  Vi måste ses snart förresten. Hör av dig, det är ju du som är busy, inte jag!

 3. Åh vad härligt! Gud vad avundsjuk jag blir nu! Jag har ju precis börjat plugga så jag har också haft en hel del de här första veckorna, att komma in i allt nytt -hela tänket! Men det är fantastiskt roligt! Hoppas verkligen ni kommer få en toppensemester när det är dags! KRAMAR

 4. Åh gud vad avundsjuk jag blir! Tyvärr är inge resa aktuell för oss då jag pluggar och ska göra det in i det sista innan förlossning men skönt skulle det vara!

 5. Linalotta: Verkligen 🙂
  Wojtan: feb/mars är ju oxå toppentid att åka bort, då är man ruggigt trött på vintern.
  Sofia*: Jag älskar också julen, tänkte maxa den innan vi åker. De senaste jularna har varit väldigt stressade, så det ska bli skönt med ett brejk.
  Alexandra: Härligt, lugn o ro är precis vad vi vill ha! Inte mkt party med en tvååring 🙂 Jag hör av mig!
  Sofia S: Härligt med plugg. Lycka till i skolan. Ska du inte börja blogga igen, saknar din blogg!
  Sandra: Men då har du ju massor att se fram emot, ny bebis o allt!

 6. Så fantastisk härligt! Jag skulle också vilja åka, men nu har jag påbörjat sista året på min lärarutbildning så det finns bara tid för plugg nu. Men när jag är klar ska jag och sambon fira med minst två veckor på någon vit strand:)

  Jag har också rest två veckor över jul och nyår, det var underbart! Maxade julen innan vi åkte, åkte dagen före julafton.

 7. Nathalie: Härlig tradition 🙂
  Jasse: Ska bli hur trevligt som helst!
  Linda: Maxa julen är min plan. Vilken härlig resa du har att se fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.