Godmorgon 05.20!

Som ni kanske förstår är jag inte jätteförtjust i lillans nya vaknatid. Hon har vaknat tidigt hela helgen, men det här tog priset! Inte ens barnkanalen var vaken. Trots det tidiga uppstigandet blev det förstås ändå stressigt på slutet. Blöjor4 som behövdes bytas precis när vi var klara o skulle gå till dagis, stövlar som gömt sig och en bus-Maja som inte hade särskillt bråttom att göra någonting alls. Dagislämningen gick i alla fall strålande. ”Gå mamma” sa hon och vinkade. Lillkickan, vad skönt att du börjar trivas på dagis.

Så nu är jag på väg till jobbet, äntligen, och är redo att starta en ny arbetsvecka. Festen ska som sagt bli färdig. Vi ska säkert utvärdera torsdagens plåtning. Morgondagens studifotografering ska förberedas. Sedan ska alla lånade kläder och prylar tillbaka på onsdag. Bussy, bussy alltså. Men det är bara trevligt, då går veckan fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.