EN lång dag + lite inspiration

Är på väg efter en ganska långsam dag på jobbet. Det blir lätt lite segt när man ska ”plocka undan”. Jag har sorterat, packat och skickat iväg en del från plåtningen förra veckan. Ha förberett morgondagens plåtning. Har också skrivit rent en hel del artiklar som blivit lidande under ”projekt modefotografering”. Halva redaktionen är krassliga, och jag vet inte om jag intalar mig, men jag känner mig heller inte helt hundra. Har ont i halsen och är slö/hängig. Förhoppningsvis försvinner det efter lite mat och sömn. Får inte bli sjuk nu.

Idag fick jag äran att inspirationsbläddra lite i våra amerikanska systrar, härligt att få se vad blivande brudar läser utomlands. Vårt nya nummer (nr 3) kom också färdigtryckt till redaktionen! Wihoo! Lovar att visa er mina verk lite senare. Kul att få se sitt namn i tryck 🙂

Nu väntar en lugn kväll med mat, familjemys och måndagsobligatoriska Lipstick Jungle.

In Style Weddings, Martha Stewart Wedding (the bible :-)) och You & your Wedding. Tygblomman kommer från svenska bruddesignern Tekla och var en av accessoarerna i det mode vi plåtade.

1 tanke på “EN lång dag + lite inspiration”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.