Just nu

Bustjejen har norpat min dator och försöker lista ut hur man kommer åt Pippi Långstrump-klippen på Youtube.

Vi kör supersoft söndag här hemma. Förmiddagen bjöd på ett litet kort centrumbesök med McDonald’s lunch (åt den där summer-specialaren – oj vad god den var!). Sedan sov både jag och Maja två timmar. Så välbehövligt. Jag ligger tokback med sömnen, men efter att ha somnat 20.30 igårkväll och sovit till nio och denna eftermiddagsnap känns det som om jag är back on track. Nåja, vi tar det som sagt lungt. Så skönt att inte göra någonting. Man behöver sådana dagar ibland.

Imorgon väntar ny vecka. Känns kul, och skönt att den inte är lika hektisk som förra. Vi ska förstås göra klart Festen och pålta många brudklänningar i studio. Men det går nog fint.

Igår var jag som sagt på Mary Kay-konsultation. Min hy blev så himla skön. Jag blev mycket imonerad. Det var så kul att få privatundervisning med ett litet gäng trevliga tjejer. Vi fick testa varenda produkt så att vi verkligen kunde vara säkra på att Mary Kay skulle passa oss. Det blev ingen beställning, men jag är väldigt sugen på deras baspaket som innehåller en massa sköna ansiktsprodukter inklusive en underbar foundation.

7 tankar på “Just nu”

  1. Ja- jag har 3-1 rengöring, återfuktning och s hade jag foundation också men nu har ja pudermineralfoundation istället. Är mkt nöjd med allt och ska testa deras mineralfoundation när den jag har är slut. Ja kan rekomendera allt!

  2. Jag kan oxå rekommendera allt i deras utbud! Använt det i flera år nu och huden é mer jämn hela tiden inte problemperioder alls! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.