Modeplåtningen

Bakom kulisserna i Gamla Stan. Jag justerar passformen. Anna lägger sista handen vid Elins look. Oscar står i bakgrunden och chitchattar med foto-ass Amanda.

Idag var det alltså dags för min livs första modeplåtning i egen regi. Eller egen o egen. Vi var ett grymt gäng. Alla funkade så bra tillsammans o varenda en var grymma på sitt jobb. Fotografen Max Alm Norell (som även tagit dessa bilder) är helt fantastisk att jobba med. Det var han jag fick plåta med min allra första dag på Allt om Bröllop. Han tar fantastiska bilder och är duktig på att kommunicera med modellerna. Frisören Anna gjorde ett toppenjobb! För att inte tala om modellerna. Jag är så lycklig att allt gick vägen och att folk verkar vara nöjda. Nu väntar jag förstås med spänning på bilderna – det är alltid nervigt innan man får se slutresultatet.

 

En del av gänget, AD-Helena, frisör-Anna, modellElin, stylist-Stina (jag förstås) och fotoass-Amanda.

 

Bilderna är förstås hämtade från Max Alm Norell

4 tankar på “Modeplåtningen”

  1. Gud vad kul det ser ut och vad fin modellen är i sina kläder!! Är så avis på dig som verkligen har hittat ditt drömjobb!!!! DU är så duktig och kommer att ta dig långt!! KRAAAAAAAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.