Det får inte regna imorgon!

Jag hoppas att det här regnet som jag mötte när jag steg upp imorse har flugit sin kos imorgon, för regn är inte optimalt vid en plåtning! Enligt väderleksrapporten ska det bli blandväder, ömsom sol, ömsom regn. Hoppas inga droppar faller på oss!

Idag ska vi göra sista förberedelserna. Klockan 14 ska bilen vara packad, då åker vi till location och installerar oss. Innan dess ska allting vara färdigt. Men jag känner mig ganska lungt, har som sagt en outfit kvar att fixa (den måste hämtas på posten). Sedan ska anteckningar renskrivas. Jag ska ta med urriv så att fotograf, frisör och make up-artist förstår vilken look jag är ute efter. Slutligen ska jag plugga in lite poser som kan funka bra. Känns kul att ha det här stora ansvaret, men också väldigt pirrigt. Det är ju trots allt första gången och andra gången totalt som jag ens är me doch stylar en sådan här stor produktion. Innan jag började på tidningen hade jag aldrig jobbat med modeller. Jag hade plåtat produkter till plock i studio, men det är ju inte samma sak.

Det regnar som sagt i Stockholm idag, så gummistövlarna åkte på. Har med mig ballerinas, ifall det blir bättre väder. Ikväll har vi kick-off på jobbet (ja, lite tokigt planerat – men det är inget att göra åt). Det ska bli spännande och mysogt att gå ut o käka med kollegorna. Så jag har klänning+heels med mig också.

On the go i stövlar från Viking, jeans, blus och trench från H&M och väska från Mauritius.

2 tankar på “Det får inte regna imorgon!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.