What a day!

Oj, som jag har jobbat idag. Hela dagen har jag ägnat mig åt plåtningen på torsdag. Jag har stylat tills fingrarna blöder 😉 Nu är det bara en leverans av en herroutfit som väntas dyka upp imorgon. Sen är jag FÄRDIG med stylingen. Åh, vad kul det har varit! Och vad spännande det ska bli att se outfits på modell i rätt miljö.

Imorgon ska jag bara skriva rent förteckningen på alla outfits (det blir cirka 10 till bruden, och 7 till brudgummen) och trycka upp ex tlll alla som ska vara inblandade i påklädningen. Min syster ska vara med och modeassa!

Jag slet som sagt som ett djur idag, och exakt 16.59 var jag färdig och då tänkte jag: Nu går jag hem och pussar på Maja! Min kollega Helena hade en ansiktsbehandling inbokad efter jobbet, det lät otroligt skön. Får se om jag kan få till en sådan jag med. Har flera presentkort som ligger hemma o väntar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.