Mysigaste stunden på dagen

När jag och Maja gosar i soffan och hon får sin morgonvälling, den stunden är helig. Det är dagens absolut mysigaste ögonblick, och det är så härligt att få starta dagen så. Idag gick det mycket bättre att lämna på dagis än förra veckan. T var med och även om Maja började gråta när vi gick in på gården så blev hon strax på bättre humör och var leksugen och glad när vi vinkade hej då. Dagis hade satt upp en massa fina bilder på barnen, när de lekte i vattenpölar och när de målade. Så kul att få se vad de gör hela dagarna (kontrollbehovert i mig har lite svårt att släppa det här med att jag inte vet vad hon gör varje minut).

Publicerat i Maja:

3 tankar på “Mysigaste stunden på dagen”

  1. Så söt hon är, och jag håller med, morgonmys i soffan är en viktig star på dagen! Ja visst är det konstigt när dom börjar på dagis, just det där med att gå från att veta ALLT, hur varje minut på dagen ser ut,till att inte ha full kontroll….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.