Ny vecka

Godmorgon måndag! Det verkade som om lillan kände på sig att en ny arbets/dagisvecka skulle börja, för hon vaknade mitt i natten och ville inte somna om i sin egen säng. Så än en gång fick jag bli utträngd ur min egen säng halva natten, men det var lite bättre än sist. Inatt låg hon nästan still. Nåja, nu är jag i alla fall på gång och jag är nog inte tröttare än alla dem som varit ute och partajat hela helgen 😀

Idag känns det verkligen som höst i luften. Riktigt kyligt och krispigt. Imorgon börjar ju hösten på riktigt och det är hög tid att börja fundera på nya stövlar och en ny kappa. Ballerinorna funkar nog inte så länge till. Men idag blir de bra. Ska springa runt på stan hela dagen och samla in kläder och accessoarer till modeplåtningen på torsdag. Ska dessutom beställa blommor, plugga poser och välja ut nagellack till modellen. Det är många små detaljer som ska tänkas på. Tur att jag har min chef som coachar mig.

Idag har jag klänning från H&M Trend, leggings från H&M, kofta från Zara, sammetsballerinas från Asos och den svarta skinnväskan är köpt på Mauritus.

2 tankar på “Ny vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.