Lite dagisshopping

Idag dagisshoppade vi alltså lite. Tyvärr var lillan inte i form, så vi fick göra expresshopping när hon vaknade i butiken. Men lite i kassarna fick vi. Marinblå/vitrandig långärmad tee från H&M Logg (varför ska de envisas med dubbelstl 2-4 år är väldigt långt skutt). Lilarandig och rosarandig dito från Lindex, ingick i ta tre för en tillsammans med de marina joggingbyxorna. Söt, lite tunnare mössa. Här fick vi ta 3-6 år, 1-3 kändes mini, den var finfin på. Toppenkap alltihop, alla tröjor kostade 79.50 st (och då var ju en gratis på lindex), byxorna gick på 99 tror jag och mössan kostade runt 60. Hade 10% utöver min personalrabatt på H&M också. Vi köpte även en söt och lite annorlunda klänning med en söt kinesisk flicka på. Den blir fin till leggings eller strumpbyxor. Den kostade 129 tror jag.

Här är produktbilderna, utom klänningen, den hittar jag inte. Bilderna är förstås lånade från H&M och Lindex.

 

Vi skulle behöva lite med slit och släng-mjukisar, ett par nya gympaskor och en mörk kofta. Men det är inget akut, det kan vänta.

1 tanke på “Lite dagisshopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.