I butik nu?


Är det nå¨gon som sett den här söta satinklänningen från Gina Tricot? Den finns med i senaste Chic. Måste ge mig ut på stan i helgen och kolla om jag hittar den.

Nu har vi fredagslandat här hemma. Jag ska hoppa in i en snabbduch (sjukt kvavt idag) innan vi ska hugga in på fredagsdinner: Fajitas! Mums vilken trevlig överraskning (T fixade). Dagen har varit hektisk men kul. Nästa vecka ska vi plåta två stora moden, och det är jag som är stylisten! Wow, det är en dröm att få styla ett helt mode själv. Jag är så stolt. Är lite nervös bara. Men det ska nog gå bra. Ska fundera lite i helgen, har som sagt börjat, men jag har mestadelen kvar. Hela måndag och halva tisdag är uppbokad av hämtning av kläder. Jag ska ta mig igenom det bästa brudutbudet i stockholm och skaffa grejjer till tre olika jobb, varav två jag alltså har huvudansvaret för. Får massa bra coaching och peppning av min snälla chef. Så häftigt att få ta så mycket eget ansvar, att hon litar på att jag kan "pull it off".

Nä nu blir det fredagsmyyyys! Skål på er kära läsare! Tack för att så många har hittat hit, min besökstatistik ökar varje vecka. Så det här är till er, nykomlingar! Men det är även till mina "veteraner" – ni är en del som hängt med länge nu. Trevlig fredagskväll! Syns imorgon.

5 tankar på “I butik nu?”

  1. Härligt med jobbet, men det är ju klart att dom litar på dig, det skulle jag oxå göra!!! Du är superduktig på ditt jobb, det märker man när du pratar om det! När jag gifter mig (om det någonsin händer…)så vet jag vem som kommer få frågan om hjälp… Kram!!!

  2. Janine: Åh, tack gumman! Jag hjälper gärna till när den dagen kommer.
    Johanna: Det har du alldeles rätt i!
    Linda: Tack, vad snäll du är.
    Sessan: Det var super.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.