Finfredag!

God morgon! Härligt att vakna upp brevid en pigg liten tös som säger "Hej Mamma!". (Mindre trevligt är att samma donna har trängt ut mig på en liten, liten sängkant sedan hon kom in till oss vid halv tre tiden inatt, men det ska vi inte prata om nu). Solen skiner och det är freeeeedag! Wihoo, vad trevligt. Helgen är, av naturlig förklaring, ganska lungt planerad. Vi skulle behöva handla lite mer dagiskläder till Maja. Hon behöver sköna, mjuka kläder som tåls att leka i. Jag tänker mig ett gäng mjukisbyxor, leggings, tunikor och långärmade t-shirts (kortärmade behövs också för den delen). Så det blir nog vårt mission i helgen.

Maja blir som sagt hemma idag med. Gissa om det var en liten överlycklig tjej som släppte in sin farbror genom dörren imorse! Hon tog genast med honom in till sitt rum och sen var det "Hej då Mamma!". Så jag gick. Skönt att lämna henne utan gråt. Efter lunch kommer pappa T hem och tar över.

Igår målade jag naglarna i tokrosa, Pink flamingo heter färgen, lacket är från OPI. Man blir glad av färgen! Och imorse åkte finaste pepptoe-skorna på! (Få se hur länge jag orkar, har ballerinas med mig att byta med). Ha en toppenfredag allihop!

6 tankar på “Finfredag!”

  1. Vi är oxå i behov av dagiskläder, men jag tycker att det är svårt. Det ska va skönt, men man vill ju ändå att det ska se ok ut. Om du har ork får du gärna inspirera genom att visa era kommande köp! Trevlig helg!

  2. Vilket fint kort på dig – du ser pigg ut, inga spår av dotterns nattväckning 😉 Var kommer din jacka ifrån förresten, verkar snygg!

  3. Anonym: Håll utkik ikväll – inspiration kommer 🙂
    Jessica E: Tack tack!
    Linalotta: Tack så mycket!
    Maria: Åh, tack. Jackan (som eg är en kappa med trekvartsärm köpte jag 2006 har jag för mig, från H&M).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.