Hemma hos oss just nu

Nu har jag landat i soffan efter en hektisk eftermiddag/kväll. När jag hämtade Maja på dagis bröt hon ihop. Hon bara grät. Hennes fröken berättade att hon trodde att Maja höll på att bli sjuk. Jo, jag tackar. Tempen visade 38,4 så feber har hon allt. Vi får se hur det är imorgon, är inte riktigt säker på Majas "vanliga" temp, men nu har jag en siffra att utgå ifrån. Jag tänker hålla henne hemma om hon verkar minsta hängig/febrig. Stackarn! Hon åt i alla fall som vanligt (nästan, hon vägrade att sitta i sin stol utan ville vara i mitt knä och äta från min tallrik). Sedan tittade vi lite på barntv och gosade innan det var dags för nattning. Nu sover hon som en stock på lite alvedon, hon snarkade till och med när jag var inne och kikade på henne nyss.

Jag har röjt iordning här hemma. Så nu är köket skinande rent, tvätt- och diskmaskin går för fullt och rena kläder är vikta och inlagda i garderoben. Så nu tar jag kväll. Läste någonstans att du bara ska göra hushållssysslor fram till 19.30. Allt för att slippa stress – och att känna sig som en serviceinrättning. Ska försöka ha den regeln, jag med.

5 tankar på “Hemma hos oss just nu”

  1. Hoppas Maja kryar på sig snabbt! Allt över 38 är ju feber så även om du inte vet hennes grundtemp så har hon ju klart feber.

  2. Hoppas Maja kryar på sig snabbt! Allt över 38 är ju feber så även om du inte vet hennes grundtemp så har hon ju klart feber.

  3. Så skönt att fixa undan sådant innan en viss tid, det är nog smart att försöka hålla på. Man mår ju faktiskt bättre av att ha det fint omkring sig också 😉

    Hoppas Maja vaknar frisk idag.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.