Lugn kväll

Är lite sugen på den här från Gina Tricot, får nog gå och kika på den någon dag. Tänkte till frusna dagar i höst och vinter.
Hade egentligen storslagna planer på yoga idag, men är helt slut känner jag. Har tagit hand om mat och bad (fast jag är fortfarande vrålhungrig – Maja åt nämligen halva min portion) för Maja och lagt henne. Har sett till att betala lite räkningar. SKa försöka slänga ihop en köttfärssås för morgondagens midag. Kanske fixa lite med tvätten. Sen ska jag hoppa in i duschen, dra på mig mysdressen och krypa upp i soffan med Lipstick Jungle på tv:n och scones på fatet. För det är denna mama värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.