Kalassöndag


Kalastjej i Klänning från POP, blus från H&M, strumpbyxor från Ullared, skor från Kavat och hårspänne från H&M,

Idag har jag och Maja varit på 3-årskalas. Det var söta lilla Ella som firades, min väninna Janines dotter. Vi hade toppentur med vädret och kunde vara ute hela tiden. Maja tyckte att det var supermysigt att vara på kalas, äta glass och bullar och leka med de andra barnen.

Nu är vi hemma och varvar ner lite inför en tuff vecka. Maja ska gå heldagar på dagis, vi ska jobba heltid och dessutom ska T på kurs, så jag och Maja ska ha tjejkväll och tjejnatt en dag den här veckan, men det ska nog gå bra.


Min allta äldsta vän Janine. Grattis till snart tre år som mamma vännen!
Publicerat i Maja:

2 tankar på “Kalassöndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.