TGI Friday!

Jihoo, fredag morgon! Ska bli riktigt skönt att vara ledig i två dagar. Känns som om allt gått i ett efter att jag började jobba efter semestern i och med att förra veckan hade sex arbetsdagar. Fredagar ger en speciell känsla, så är det bara. Ikväll har T och Maja lovat att fixa fredagsmys. Hoppas det innebär något smaskigt. Vi sitter och gör Allt om Festen nu och går igenom hur många vackra matbilder och smarriga recept som helst, så jag sitter konstant vrålhungrig på jobbet. Hela redaktionen hade sötsaksdille igår och vi satt och tävlade om vem som kunde komma på det godaste fikabrödet… Det blev dock inget fika, bara prat.


Idag har jagf blus, halsband och kjol från H&M, sammetsballerinas från Asos och svart väska från Mauritius.

5 tankar på “TGI Friday!”

  1. God morgon

    Håller med dig, fredagar är underbara!

    Så fin du är. Jag tittade på den blusen igår men valde att ta en annan till slut.
    Du klär jättebra i den.

    Kram Wojtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.