Frisyrresearch


Jag har fått låna detta magasin av min kollega Helena. Här i ska jag nog kunna hitta något!

Imorgon ska jag klippa och slinga mig och jag jagar inspiration. Jag vill bli mycket blondare, och jag tror att det bli lugg. Ska försöka spara ut håret lite, så jag ska be min frisör Rebecka bara klippa lite, skära ut det (är alldeles för tjockt nu) och ljusa upp det ordentligt.


Reese är så snygg i denna frisyr, tyvärr är mitt hår inte så långt.

Ena systern Olsen ha fin lugg och fin färg.

Det är så här Britney ska se ut, jag vill också se ut så här, men längden finns inte än.

Något sådant här kanske, men mycket ljusare.

Malin på Saltkråkan är egentligen drömmen, men är osäker på hur jag ska få till det.

Och Marilyns frisyr är ju to die for…

4 tankar på “Frisyrresearch”

  1. Jag gjorde både mörka och ljusa slingor sist. Låter konstigt, men jag känner mig mer blond nu när det blir lite kontraster i håret, det blondare ser blondare ut när det finns något att jämföra med liksom.

  2. Jag måste också till frisören.. Har spart ut det och trodde jag skulle trivas men tycker det mest tar lång tid och är i vägen.. Har inte direkt den tiden på morgonen längre tyvärr. Mitt hår är så tjockt att det tar en evighet att bara torka. Tycker du är fin i din frisyr!

  3. Haha, MAlin i saltkråkan har också alltid varit min frisyrdröm! Eller Christina Schollin på 60-talet, lite liknande. Antar att man får torrlägga det på skitstora spolar o tupera det i botten varje dag, oc dessutom ha rätt tjockt hår..hm.. något jobbigt! Det får nog förbli en dröm..:)

  4. Caroline: Hm, det låter faktiskt lite logiskt trots allt 🙂
    Sandra: Mitt är också toktjockt! Hoppas du kommer iväg snart.
    Karin: Mkt jobb, men ack så snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.