Godmorgon sommardag?


Idag har det utlovats sol och 20-25 grader. Vi får väl se. Igår, när jag trodde det var varmt, var det iskallt så fort jag inte var i dirrekt solljus. Därför åkte långbyxorna på imorse. Jobbdagarna rullar iväg sjukt fort, det är redan arbetsveckans näst sista dag! Och i helgen ska jag vara helt ledig. Ska bli så skönt. På lördag har jag (äntligen) tid för klipp och sling – hua vad trist det är med utväxt. På söndag är jag och Maja bjudna på barnkalas!

Dagis hade gått så bra igår. T hade lämnat Maja ensam där vid halv tio och sedan hämtat henne vid ett. Och hon hade haft det hur bra som helst, både ätit och sovit bättre än när pappa är med.

Idag kör jag blus och marinblå byxor från H&M, sammetsballerinas från Asos och Mulberry Bayswater.

3 tankar på “Godmorgon sommardag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.