Hej lillördag!


Idag har jag svart ballerinatop från H&M, Randig kjol från H&M, leopardballerinas från Din Sko och Bayswaterväska från Mulberry. Känner så här i efterhand att jag borde ha satt på mig en kofta också, det var inte riktigt så varmt som jag trott. Burr!

Onsdag morgon och jag är lite trött eftersom Maja ville kliva upp 05.30 imorse. Men, men, det är inget en stor latte på 7-11 förhoppningsvis kan råda bot på. Idag blir det jobb för hela slanten, ska bli kul att sätta igång efter gårdagens motiverande konferens.

På dagis ska T testa att lämna Maja ensam en stund. Imorgon är det tänkt att hon ska testa att gå en "vanlig" dag. Jag tror att T ska lämna henne innan åtta så att hon får prova på att vara med och äta frukost. Sedan kanske han kan hämta henne vid fyra, om allt går fint. På fredag får hon nog vara ännu längre. Eftersom jag och T har heltidsjobb båda två kommer det att bli ganska långa dagar på dagis, men jag tror att det kommer att gå bra.

5 tankar på “Hej lillördag!”

  1. Så fin!:) Har det samme skjørtet i rosafarger fra h&m, det skal jeg prøve å gå med i morgen, om magen passer inn i det, haha:)

    Spennende med dagis for lille Maja da, så deilig at det virker som det går fint:)

  2. Vår son, Rasmus går oxå långa dagar på dagis men han har inte tagit någon skada av det! =)
    Man märker att han é trött på kvällen ganska tidigt och det är inte fel för han har alltid varit en nattuggla tidigare och nu somnar han vid 19-20 och det é ju lite lyxtid för mamma å pappa då! =)

  3. Det kommer nog gå super! Alvin har gått långa dagar till och från och har bara tyckt det varit roligt. I höst kommer det bli bara långa dagar då sambon jobbar heltid och jag kommer plugga på heltid. Det är nog mest vi föräldrar som oroar oss och får dåligt samvete tror jag 🙂

  4. Jättefin outfit. jag har en liten fråga. Visst köpte du en Bugaboo? Är du nöjd med den? Några probelm? Fördelar? Är så sugen på att köpa en, men vad jag har läst så har det varit en hel del problem med handtaget. Ha en bra dag :), Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.